Sleep lader den sovende sove trygt og fuldstændigt

Sleep (foto: sengespecialisten.dk)

Sleep (foto: sengespecialisten.dk)

Sleep er senge, der giver mening. Det handler om at holde styr på komforten på soveværelset. Ligesom det også handler om at have styr på sengens forskellige funktioner. De gode drømme og den rolige nattesøvn kommer ikke ud af ingenting. Den kommer netop ud af noget. Det er derfor hensigtsmæssigt, at man undersøger de forskellige fordele og muligheder, der er med sleep. Sleep er nemlig komfort og tryghed i verdensklasse. Hvis det skal arrangeres ordentligt inde på soveværelset, er det nødvendigt, at man gør sig umage med at finde det helt rigtige. Det er nødvendigt, at man undersøger de forskellige fordele, der melder sig med forskellige typer af senge. For senge er ikke bare senge. Senge er ligeså meget den berøring, der melder sig på den anden side af søvnen.

En verden, to perspektiver

Man mener, at man forsvinder i søvnen, når man falder til ro. Man mener at vide, at den ydre verden og den sovendes er to adskilte fænomener. Men det er ikke rigtigt. Stemmer i den ydre verden erfares ofte i søvnens dal, ligesom også ofte søvnen berører den virkelige verden. Der sker altså en slags transport fra de forskellige verdener, der kan siges at have betydning. Søvnen er ikke udelukkelsen af en verden til fordel for en anden, men derimod en perspektivrig berigelse af den vågne verdens mange fænomener.

Det andets mulighed

Sleep er det stabiliserende led i denne perspektivdannelse. Sleep skaber muligheder for afslapning og komfort. Sleep giver på sigt mening, idet den forbinder mennesket med nogle naturlige og rolige punkter af både kropslig og psykisk afslappelse. Det lader sig fortælle, at det menneske, der aldrig sover, aldrig er helt til stede. Det lader sig fortælle, at vores nærvær er fæstet netop af det foregående fravær – altså for at kunne kende forskel på noget, må der have været noget andet op til mødet med dagens lys. Sleep lader drømmene rømme vores halse og klargøre os.

Find senge fra sleep hos Sengespecialisten

 

Se flere indlæg om Sleep senge:

Sleep senge sikrer dig en god søvn og en god morgendag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *